Indien u deze mail niet kan lezen, klik hier.

CBI IMMO

 

Nieuwsbrief #64 Maart 2019

 

"NEC SCIRE FAS EST OMNIA"
(MEN KAN NIET ALLES WETEN)

Met deze nieuwsbrief of 'e'-brief van CBI IMMO kan u op de hoogte blijven van het laatste vastgoednieuws.
Op regelmatige basis bieden wij u een overzicht van de laatste nieuwigheden in de immowereld, en houden wij u op de hoogte van bepaalde projecten in de pipeline of vastgoed in the spotlight.
Indien u over een bepaald onderwerp en/of project meer wil weten, volstaat het ons te contacteren.

CBI IMMO WIL U GRAAG HELPEN MEER TE WETEN...

 

7 tips voor Assepoesters met haast

Dweilen, wassen, stofzuigen, ramen lappen en schrobben. Het is bijna tijd voor de lentepoets, zeker nu de eerste zonnestralen doorbreken. Kuisen is niet ons favoriet tijdverdrijf, maar het moet nu eenmaal gebeuren!

Maar hoe pak je het zo efficiënt mogelijk aan? Wij geven je alvast 7 handige poetstips om het allemaal wat vlotter te laten verlopen.

Tip 1: Kreukvrije was

Kleine wasjes, grote wasjes, laat maar lekker draaien. Wil je kreukvrije was, haal deze dan na het wassen meteen uit de wasmachine en hang de kleding over de kapstokken. Op deze manier drogen je kleren min of meer kreukvrij op. Dat scheelt weer een pak strijkwerk.

<Meer weten?>

NIEUW ! 

NIEUWBOUWPROJECT VAN DE MAAND !

RESIDENTIE HET KASTEEL (WOLVERTEM)

De architectuur is hedendaags en duurzaam. Er is ook ruimte voorzien voor een fraaie tuin met fietsenstalling en een ondergrondse parkeergarage met 28 plaatsen en 18 privébergingen. Residentie HET KASTEEL is ideaal voor jong en oud. Ook voor investeerders is deze nieuwe residentie aantrekkelijk naar rendement, mede door de energiezuinigheid met daaraan gekoppeld lagere energiefacturen. BEN (Bijna-Energie-Neutraal) gebouwen zijn aantrekkelijk op de verhuurmarkt, bieden naar herverkoop een betere meerwaarde en geven u bovendien een vrijstelling van onroerende voorheffing van 50% gedurende 5 jaar.

Het project bestaat uit één bouwvolume, hedendaags en tijdloos qua architectuur. Alle appartementen hebben tuin of terras, volledig op het zuiden gericht. Er is een mooie mix van kleinere en grotere appartementen, elk met een eigen karakter, veel lichtinval en een privatieve buitenruimte. De gevels hebben een tijdloze, sobere en minimalistische uitstraling met weloverwogen raamopeningen voor optimale licht-en ruimtebeleving. De gevels met baksteen in combinatie met enkele houtaccenten geven het gebouw alvast een warme uitstraling.

Mooie standaardafwerking, kwaliteitsvol lastenboek. Afbraakwerken beëindigd. oplevering voorzien 2020/Q4.

Benieuwd naar dit project ? Bekijk dan zeker de volgende drone video dat u helemaal zal overtuigen : https://vimeo.com/306769208


     

Meer weten over<HETKASTEEL>

 
 

Onze selectie

       

       
 

        

      Uitzonderlijk appartement
Brussel
Meer weten >
  Driegevel woning
Londerzeel
Meer weten >
  Villa
Meise
Meer weten >
     
 


ANDERE NIEUWTJES


Vanaf zaterdag 16/03 zal er een modelappartement beschikbaar zijn in residentie "Guillaume & Henriette" te Wolvertem. Permanentie voorzien elke woensdag tussen 16u30 en 18u (behalve 01/05) en elke zaterdag van 10u - 12u (behalve paasweekend). Voor meer informatie over residentie "Het Kasteel" te Wolvertem bent u ook van harte welkom in het modelappartement. Adres: Hoogstraat 61 1861 Wolvertem 


De openhuisdag van CBI-IMMO staat binnenkort weer voor de deur! Wij hopen jullie massaal te mogen ontvangen op zondag 28/04 in de deelnemende panden. Hou onze website in de gaten voor meer informatie: www.cbi-immo.be

CBI-IMMO voldoet aan de GDPR regelgeving
Aan onze website werd een HTTPS-certificaat toegevoegd, dit betekent dat u ons uw gegevens doorstuurt via een beveiligde website.

www.cbi-immo.be


Het CBI IMMO Team

______________________________________________________________________________________________
 

Aan de slag

 
Ik wil kopen
of huren >
  Ik wil verkopen
of verhuren >
  Ik wens een
gratis schatting >
 
 

Ik wil mij inschrijven met mijn zoekcriteria
om automatisch van nieuwe panden op de hoogte gehouden te worden. >

 

Contacteer CBI IMMO ook voor het (volledige) beheer van uw onroerende goederen (Rentmeesterschap)

 

In uw buurt

 
CBI IMMO - Strombeek
Verbeytstraat 1 bus 1
02 267 60 75
strombeek@cbi-immo.be
  CBI IMMO - Meise
Nieuwelaan 58
02 262 45 78
meise@cbi-immo.be
  CBI IMMO - Vilvoorde
Hendrik I lei 5
02 253 13 83
vilvoorde@cbi-immo.be
 
 

www.cbi-immo.be

 

Wilt u deze nieuwsbrief liever niet meer ontvangen? Schrijf u dan hier uit.

Onze selectie (klik op de foto om meer over het pand te weten te komen)

Andere nieuwtjes

De afbraakwerken van nieuwbouwproject HET KASTEEL te Wolvertem zijn gestart! Vanaf 15/03 zal er ook een kijkappartement van promotor COGIVA beschikbaar zijn.
Surf snel naar onze website voor meer info : https://www.cbi-immo.be/nl/nieuwbouw/het-kasteel.html

KIJKDAG RESIDENTIE PARKVIEW TE VILVOORDE
ZONDAG 24/02/2019 tussen 14u - 17u. Voor meer informatie kan u terecht bij CBI VILVOORDE (02/253.13.83 of vilvoorde@cbi-immo.be) : https://www.cbi-immo.be/nl/nieuwbouw/res-parkview.html