Weg met de verhuisstress

Waar moet je op letten wanneer je een verhuisfirma contacteert? Zijn er speciale afspraken voor huurders? Hoe zit het met de energiecontracten? En wat moet je absoluut nog regelen voor je kinderen en je huisdieren?

Schrijf je gratis in voor de Verhuisplanner en krijg een programma op maat. Beginnen doen we drie maanden op voorhand. Samen tellen we af naar de grote verhuisdag. Tussendoor krijg je praktische tips om je verhuis te vergemakkelijken.

Hoe werkt het?

Voor je begint stellen we een aantal algemene vragen:

Op basis van deze gegevens krijg je een gepersonaliseerd takenpakket in je mailbox. Aan de slag!

Nieuwbouwproject van de maand
"Les Terrasses Parc Scheutbos" in Sint-Jans-Molenbeek


De residentie "Les Terrasses Parc Scheutbos" bevindt zich vlak aan de westrand van het Brussels hoofdstedelijk gewest, grenzend aan het scheutbospark en slechts op enkele minuten afstand van de Brusselse hoofdstad, verschillende openbaar vervoer mogelijkheden en goede verbindingswegen naar grote verkeersroutes in ons land! Deze residentie onderscheidt zich door zijn elegant en tijdloos architecturaal ontwerp.

Elk appartement beschikt over zijn eigen troeven en wordt met duurzame en kwaliteitsvolle materialen gebouwd en afgewerkt. Wooncomfort en ecologisch bouwen wordt als een belangrijk uitgangspunt voorop gesteld. Enkele troeven:
- Energiezuinige technieken (EPB : energieklasse A)
- Grote raamvlakken en functionele indeling van de ruimtes
- Grote leefterrassen
- Afgesloten parkeerruimte
- Gemeenschappelijke tuin voor de bewoners

Benieuwd? Klik dan hier.

Onze selectie (klik op de foto om meer over het pand te weten te komen)

Andere nieuwtjes

De afbraakwerken van nieuwbouwproject HET KASTEEL te Wolvertem zijn gestart! Vanaf 15/03 zal er ook een kijkappartement van promotor COGIVA beschikbaar zijn.
Surf snel naar onze website voor meer info : https://www.cbi-immo.be/nl/nieuwbouw/het-kasteel.html

KIJKDAG RESIDENTIE PARKVIEW TE VILVOORDE
ZONDAG 24/02/2019 tussen 14u - 17u. Voor meer informatie kan u terecht bij CBI VILVOORDE (02/253.13.83 of vilvoorde@cbi-immo.be) : https://www.cbi-immo.be/nl/nieuwbouw/res-parkview.html