In navolging van de meest recente berichtgeving rond het Corona-virus, heeft CBI IMMO besloten om op een drastische manier haar verantwoordelijkheid te nemen ter bescherming van onze medewerkers, onze klanten én onze toekomstige dienstverlening.

Wij hebben daarom volgende maatregelen genomen, en dit met onmiddellijke ingang :

1. CBI IMMO kantoren zijn gesloten vanaf 16 maart

U kan ons tot nader order enkel bellen of mailen. U vindt al onze contactinfo en medewerkers terug op onze website https://www.cbi-immo.be/nl/contact-info.html

2. Alle bestaande afspraken zijn geannuleerd

U zal door uw contactpersoon gebeld worden om de zaak in eerste instantie telefonisch te bespreken.

3. Nieuwe bezoekaanvragen - www.cbi-immo.be blijft open 24/7 !

Momenteel zijn enkel virtuele bezoeken mogelijk op basis van de foto’s en de informatie die u voor al onze panden vindt op onze website. Indien een pand u écht interesseert, vraag ons per email om op de wachtlijst gezet te worden. Zodra we opnieuw bezoeken organiseren zal u dan door ons gecontacteerd worden.

4. CBI IMMO Openhuisdag – editie 26 april 2020 wordt uitgesteld naar een latere datum

Aangezien een CBI IMMO Openhuisdag traditioneel veel volk op de been brengt en dikwijls groepen van mensen bijeenbrengt op kleinere oppervlaktes, wordt onze editie van 26 april uitgesteld.

5. Deelname aan nieuwbouwzondag 26 april 2020 geannuleerd

Mocht de situatie tegen 26 april al wat genormaliseerd zijn en toelaten dat wij u voor info omtrent al onze nieuwbouwprojecten toch op onze kantoren te Strombeek, Meise en Vilvoorde kunnen ontvangen, dan zullen we daar tijdig rond communiceren.

Wij danken u voor uw begrip en medewerking

We zijn ervan overtuigd op uw begrip te kunnen rekenen. Het welzijn van onze medewerkers én onze klanten is onze grootste prioriteit bij deze beslissingen. CBI IMMO bleef tot op heden vrij van enige contaminatie en we hopen dit ook zo te houden.

In naam van ons volledige team CBI IMMO : STAY SAFE & HEALTHY !

x