Vacatures
Follow us on
FR | EN
 

NIEUW KANTOOR MEISE-WEMMEL: NU OPEN!

Met het nieuwe kantoor CBI IMMO Meise-Wemmel vergroten we zelfs ons actieterrein in jouw regio! Vanaf 24/10 ben je van harte welkom in de Frans Robbrechtstraat 36 in Wemmel, op de grens met Meise.

Heb je een vastgoedvraag? Of wens je meer info over (ver)kopen/(ver)huren in de regio Meise-Wemmel? Kom langs!

Wij zijn geopend van maandag t.e.m. vrijdag. In de voormiddag van 09u tot 12u30 en in de namiddag op afspraak. Of stuur een mail naar meise-wemmel@cbi-immo.be of bel 02 882 08 10.


OPENHUISDAG & NIEUWBOUWZONDAG 23/10/22

Een ruime selectie aan panden (woningen en appartementen) in portefeuille bij onze 4 kantoren (Strombeek-Bever, Meise-Wemmel, Vilvoorde en Grimbergen) wordt gedurende een uur opengesteld voor geïnteresseerde kopers. De ideale gelegenheid om op een korte tijd meerdere panden te bezoeken. In elk pand zal één van onze medewerkers aanwezig zijn om een antwoord te geven op uw vragen en u bij te staan met professioneel advies.

Noteer deze dag alvast in uw agenda! We kijken ernaar uit u te ontmoeten en u te ondersteunen tijdens de zoektocht naar uw nieuwe thuis.

Klik hier voor alle informatie

Op zondag 23 oktober neemt CBI IMMO deel aan Nieuwbouwzondag. Die dag laten wij u graag kennismaken met Residentie Magnolia in Neder-Over-Heembeek. In ons werfkantoor beantwoorden wij graag al uw vragen. Informeer zeker ook naar onze toekomstige projecten!

Kortom, het is de ideale gelegenheid om de nieuwbouwwoning te vinden die voldoet aan uw wensen.

Klik hier voor alle informatie

COVID-19 UPDATE 09/03/22:

Bron: BIV

Sinds eergisteren 7 maart is de coronabarometer overgeschakeld naar code geel. Dit is de laagste fase van de barometer, wat als gevolg heeft dat zo goed als alle coronamaatregelen opgeheven worden.

De mondmaskerplicht verdwijnt, en dit zowel op je kantoor, tijdens plaatsbezoeken als tijdens een bezoek aan het BIV. Het mondmasker blijft echter verplicht in zorginstellingen zoals ziekenhuizen en woonzorgcentra, net als op het openbaar vervoer.

Het dragen van een mondmasker blijft aanbevolen, onder meer in binnenruimtes, bij uitzonderlijke drukte en op plaatsen waar de afstand van 1,5 meter niet gewaarborgd kan worden.


COVID-19 UPDATE 20/11/21:

Van zaterdag 20/11/21 tot en met vrijdag 28/01/21 gelden volgende maatregelen:

We doen er steeds alles aan om je bezoek zo vlot en veilig mogelijk te laten verlopen. Alvast bedankt voor je medewerking.


COVID-19 UPDATE 29/10/21:

Tot we meer uitsluitsel hebben over de officiële COVID-19 maatregelen m.b.t. onze sector, is het verplicht om steeds een mondneusmasker te dragen tijdens je bezoek aan een van onze kantoren én raden we dit sterk aan tijdens plaatsbezoeken. Zo nemen we geen onnodige risico's en zorgen we voor elkaar.

COVID-19 UPDATE 01/09/21:

Bron: BIV

Op 20 augustus ll. kondigde het Overlegcomité nieuwe versoepelingen aan die vandaag ingaan. Het Ministerieel Besluit werd intussen in het Staatsblad gepubliceerd. De regering stelt dat, ondanks de langzame maar aanhoudende stijging van het aantal besmettingen, de epidemiologische toestand beheersbaar blijft. Hierdoor besloot het Overlegcomité om vanaf vandaag de volgende stap in het Zomerplan te zetten. De regering benadrukt de individuele verantwoordelijkheid van eenieder, waarbij de beperkingen stilaan worden losgelaten.

Hierna geven we de voornaamste wijzigingen mee voor onze sector:

Plaatsbezoeken:

Gezien de lage vaccinatiegraad in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, heeft haar regering aangegeven dat een reeks versoepelingen vanaf 1 september nog niet kunnen worden toegepast. Meer info vind je op coronavirus.brussels.


COVID-19 UPDATE 17/11/20:

Wij mogen terug plaatsbezoeken organiseren op voorwaarde dat de kandidaat-huurder of -koper zich alleen in de woning bevindt. Dit betekent dat wij bezoeken zullen toelaten voor leegstaande panden, en voor bewoonde panden voor zover de bewoners (eigenaars-huurders) akkoord gaan met deze regeling.Voor alle andere panden zullen wij wachtlijsten blijven aanleggen. Reserveer dus nu reeds uw plaats per mail of telefoon, zodat u erbij bent om uw droompand te bezoeken zodra dat voor dit pand weer kan.

COVID-19 update 03/11/20:

Plaatsbezoeken gaan voorlopig niet meer door vanaf 03/11. Hoewel we bij elk bezoek de nodige veiligheidsmaatregelen treffen, annuleren we al onze plaatsbezoeken tot we meer duidelijkheid hebben of deze al dan niet mogen doorgaan. Dit zullen we dan ook zsm communiceren.
Uiteraard blijven we telefonisch en per e-mail bereikbaar. Onze kantoren werken immers verder achter gesloten deuren.

Afspraken op kantoor

Afspraken vanop afstand

Veiligheid op ons kantoor

Veiligheid tijdens plaatsbezoeken

Sinds 11 juli 2020 dragen wij ook mondneusmaskers tijdens contacten met cliënten.


Maak nu uw afspraak:

KANTOOR STROMBEEK
strombeek@cbi-immo.be
02 267 60 75

KANTOOR MEISE
meise@cbi-immo.be
02 262 45 78

KANTOOR VILVOORDE
vilvoorde@cbi-immo.be
02 253 13 83

Bedankt voor uw begrip en vertrouwen.