COVID-19 UPDATE 01/09/21:

Bron: BIV

Op 20 augustus ll. kondigde het Overlegcomité nieuwe versoepelingen aan die vandaag ingaan. Het Ministerieel Besluit werd intussen in het Staatsblad gepubliceerd. De regering stelt dat, ondanks de langzame maar aanhoudende stijging van het aantal besmettingen, de epidemiologische toestand beheersbaar blijft. Hierdoor besloot het Overlegcomité om vanaf vandaag de volgende stap in het Zomerplan te zetten. De regering benadrukt de individuele verantwoordelijkheid van eenieder, waarbij de beperkingen stilaan worden losgelaten.

Hierna geven we de voornaamste wijzigingen mee voor onze sector:

Plaatsbezoeken:

Gezien de lage vaccinatiegraad in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, heeft haar regering aangegeven dat een reeks versoepelingen vanaf 1 september nog niet kunnen worden toegepast. Meer info vind je op coronavirus.brussels.


COVID-19 UPDATE 17/11/20:

Wij mogen terug plaatsbezoeken organiseren op voorwaarde dat de kandidaat-huurder of -koper zich alleen in de woning bevindt. Dit betekent dat wij bezoeken zullen toelaten voor leegstaande panden, en voor bewoonde panden voor zover de bewoners (eigenaars-huurders) akkoord gaan met deze regeling.Voor alle andere panden zullen wij wachtlijsten blijven aanleggen. Reserveer dus nu reeds uw plaats per mail of telefoon, zodat u erbij bent om uw droompand te bezoeken zodra dat voor dit pand weer kan.

COVID-19 update 03/11/20:

Plaatsbezoeken gaan voorlopig niet meer door vanaf 03/11. Hoewel we bij elk bezoek de nodige veiligheidsmaatregelen treffen, annuleren we al onze plaatsbezoeken tot we meer duidelijkheid hebben of deze al dan niet mogen doorgaan. Dit zullen we dan ook zsm communiceren.
Uiteraard blijven we telefonisch en per e-mail bereikbaar. Onze kantoren werken immers verder achter gesloten deuren.

Afspraken op kantoor

Afspraken vanop afstand

Veiligheid op ons kantoor

Veiligheid tijdens plaatsbezoeken

Sinds 11 juli 2020 dragen wij ook mondneusmaskers tijdens contacten met cliënten.


Maak nu uw afspraak:

KANTOOR STROMBEEK
strombeek@cbi-immo.be
02 267 60 75

KANTOOR MEISE
meise@cbi-immo.be
02 262 45 78

KANTOOR VILVOORDE
vilvoorde@cbi-immo.be
02 253 13 83

Bedankt voor uw begrip en vertrouwen.