Kleinschalige nieuwbouwresidentie met zicht op de kerk van Diegem
Watermolenstraat 63, 1831 Machelen
CBI IMMO Vilvoorde
02 253 13 83
vilvoorde@cbi-immo.be

Uitgebreide uitleg

Bent u op zoek naar een luxueus afgewerkt nieuwbouwappartement in een kleinschalige residentie nabij alle faciliteiten en uitvalswegen? Residentie Watermolen biedt de oplossing.

Deze residentie is gelegen in centrum Diegem vlakbij alle faciliteiten, winkels, scholen en uitvalswegen, met prachtig open zicht op de kerk van Diegem. Residentie Watermolen beschikt over een lift en bestaat uit drie verdiepingen met in totaal zes ruime appartementen met twee of drie slaapkamers en telkens minstens één zonneterras (zuid gericht).
Op de gelijkvloerse verdieping bevinden zich privatieve bergingen en binnenstaanplaatsen voor uw wagen, alsook gemeenschappelijke lokalen voor o.a. fietsen en vuilzakken. De penthouses op de 3de verdieping beschikken over een handige bergruimte op het zeer ruim en zuid georiënteerd dakterras. 

Voor de afwerking werd gekozen voor een luxueuzere afwerkingsgraad; zo zijn reeds mooie afwerkingsbudgetten voor o.a. vloerafwerking, keuken en sanitair inbegrepen in de prijs. De appartementen worden voorzien van zonnewering of rolluiken. Voor zover de vooruitgang van de werken het toelaat hebt u ruime inspraak in de afwerking van uw nieuw luxe appartement. 
Ook technisch voldoen de appartementen aan alle hedendaags comfort: individuele zonnepanelen, vloerverwarming, ventilatiesysteem D, energetische en akoestische isolatie.
Kortom, een unieke opportuniteit in centrum Diegem! Contacteer ons nu voor meer informatie, details en documentatie, of om een afspraak vast te leggen: vilvoorde@cbi-immo.be / 02/253.13.83

Overzicht

 
verkocht
Appartement 1.1
3   -   120m²
Verdieping 1
 
verkocht
Appartement 1.2
3   -   117m²
Verdieping 1
 
verkocht
Appartement 2.1
3   -   117m²
Verdieping 2
 
verkocht
Appartement 2.2
3   -   117m²
Verdieping 2
 
verkocht
Appartement 3.1
2   -   90m²
Verdieping 3
 
verkocht
Appartement 3.2
2   -   90m²
Verdieping 3

Evolutie

Plannen / Lastenboek