Exclusief woonproject "'t Vensterken" op een goede locatie in Malderen (Londerzeel)
L. Van Hoeymissenstraat 29, 1840 Londerzeel Malderen
CBI IMMO Strombeek
02 267 60 75
strombeek@cbi-immo.be

Uitgebreide uitleg


INTERESSE IN ONZE NIEUWSTE PANDEN & PROJECTEN ? Deze vindt u exclusief op
www.cbi-immo.be of www.immoscoop.be !!

Dit woonproject met centrale ligging is gelegen binnen de gouden driehoek Brussel - Antwerpen - Gent. In de onmiddellijke omgeving bevinden zich scholen, lokale handelaars, supermarkten en openbaar vervoer (bus en trein). In dit hedendaags woonproject staan privacy, levenslang wonen en een verhoogde afwerkingsgraad centraal. Het project bestaat in totaal uit 11 luxueuze appartementen waarvan de oppervlaktes variëren tussen de 96m2 en 225m2. Elke koper wordt hier professioneel begeleidt door de interieurarchitect voor de afwerking van zijn gekozen unit.

Elke duplex appartement is ook voorzien van ruime terrassen en in enkele units kan zelf een privatieve personenlift voorzien worden tegen een meerprijs. Dit project is ook voorzien van bovengrondse parkeerplaatsen (+ 15 000 euro), garageboxen (+ 25 000 euro) en een fietsenberging. Oplevering voorzien voor de herfst van 2019.

Nog slechts 6 ruime duplex appartementen met 3 slaapkamers en zolder beschikbaar!

Vragen over dit project of interesse in een bezoek ter plaatse ? Contacteer CBI-IMMO op 02/267.60.75 of lynn@cbi-immo.be

Evolutie

Plannen / Lastenboek