Stijlvolle hedendaagse BEN woningen met zicht op velden
Elewijtsesteenweg 78-82, 1980 Zemst
CBI IMMO Vilvoorde
02 253 13 83
vilvoorde@cbi-immo.be

Uitgebreide uitleg

Bent u op zoek naar een ruime, nieuwe en stijlvolle drie-of viergevelwoning op een toplocatie met zicht op velden? Wees er dan snel bij!

Deze drie BEN nieuwbouwwoningen zijn gelegen in het groene Zemst (Eppegem), te midden van velden en nabij belangrijke uitvalswegen, openbaar vervoer (treinstation, bussen) en faciliteiten in nabijgelegen dorpskernen en centrumsteden (Mechelen, Vilvoorde). 

U heeft keuze tussen één viergevelwoning op een goed georiënteerd perceel van maar liefst 676m² en twee driegevelwoningen op mooie percelen van resp. 352m² en 469m². De woningen zijn voorzien van een ruime lichtrijke leefruimte met open keuken met berging, drie mooie slaapkamers en een ruime badkamer met dubbele lavabo, ligbad en aparte douche. De zolderverdiepingen zijn bereikbaar via een vaste trap en kunnen desgewenst verder afgewerkt en ingericht worden in bijkomende slaapkamers.

De binnen- en buitenafwerking is voorzien in kwalitatieve materialen waarbij u voor o.a. vloeren, keuken, badkamer, etc. inspraak heeft in de afwerking conform het lastenboek.

Kortom, mis deze unieke opportuniteit niet en contacteer ons nu voor een persoonlijk gesprek op kantoor voor meer informatie! Contacteer ons via mail op caroline@cbi-immo.be of telefonisch op 02/253.13.83.

Overzicht

 
verkocht
Lot 1 - The Fields
3   -   228m²
 
verkocht
Lot 2 - The Fields
3   -   218m²
 
verkocht
Lot 3 - The Fields
3   -   220m²

Evolutie

Plannen / Lastenboek