Nobel 1 - Wonen in nieuwe stadswijk aan het water
Maria-Theresialaan 59-65, 1800 Vilvoorde
CBI IMMO Vilvoorde
02 253 13 83
vilvoorde@cbi-immo.be

Uitgebreide uitleg

Wonen aan het water - Op 500m wandelafstand van het centrum met vlotte verbinding naar het station, openbaar vervoer, uitvalswegen, alle faciliteiten, scholen, vindt u de nieuwe stadswijk KanaalPark waar project Nobel wordt gebouwd. Als bewoner geniet u van de nabijheid van zowel het hernieuwde bruisende stadscentrum als van de natuur met wandel- en fietsroutes, parken en bossen. 

De eerste fase Nobel 1 is gelegen langs de Maria Theresialaan en omvat 47 zeer ruime appartementen, privatieve fietskluizen en ondergrondse parkeerplaatsen. De appartementen omvatten mooie open en lichtrijke ruimtes met bruto bewoonbare oppervlaktes van 66 tot maar liefst 143m² en 1, 2 of 3 slaapkamers. Elk appartement beschikt over minstens één terras met mooie oppervlaktes van min. 8m². Op de ondergrondse verdieping bevinden zich de parkeerplaatsen. Fietsenstallingen zijn ondergronds en bovengronds voorzien.

Werken reeds volop aan de gang ! Oplevering voorzien rond najaar 2023. De appartementen worden volledig afgewerkt aangeboden; momenteel geniet u nog van ruime inspraak in de materiaalkeuze van uw appartement. E-peil max. E45 !

Stap mee in project Nobel voor een zorgeloze toekomst op de ideale locatie: contacteer ons nu voor meer informatie en een afspraak: 02/253.13.83 / vilvoorde@cbi-immo.be

Overzicht

Gelijkvloers

Verdieping 1

Verdieping 2

Verdieping 3

Verdieping 4

Verdieping 5

Verdieping 6

Evolutie

Plannen / Lastenboek