BEN-30 nieuwbouwproject op het nieuwe openbaar groen plein in centrum Asse
Steenweg 37-43, 1730 Asse
CBI IMMO Strombeek
02 267 60 75
strombeek@cbi-immo.be

Uitgebreide uitleg

*** CBI IMMO NIEUWBOUWZONDAG ***

OVER DIT PROJECT EN ZIJN EVENTUELE SPECIALE PROMOTIES KAN U MEER INFO BEKOMEN TIJDENS ONZE CBI IMMO NIEUWBOUWZONDAG OP ZONDAG 25 OKTOBER 2020.
GEWOON LANGS KOMEN OP ONS KANTOOR TE STROMBEEK-BEVER TUSSEN 14u EN 16:00u (Verbeytstraat 1).
MEER INFO VIA
www.cbi-immo.be/nbzMARTINUS
, met open zicht op het nieuwe groene plein en op de Sint-Martinuskerk in het centrum van ASSE, biedt een uiterst aangename woonomgeving, functioneel ingerichte appartementen, en een perfecte uitvalsbasis voor wandelingen in de natuur, een avondje uit in het gezellige centrum of een shoppingnamiddag.


De gemeente Asse doet sterke inspanningen om het centrum te verfraaien en te vernieuwen. Bovendien maakt men werk van de realisatie van de rondweg rond Asse om een autoluw centrum te kunnen creëren. Hiervoor zijn de nodige onteigeningsprocedures reeds gestart. Zonder twijfel leidt dit op langere termijn tot mooie meerwaarden op uw MARTINUS-eigendom.


MARTINUS bestaat uit 2 commerciële ruimtes en 38 leuke, energiezuinige appartementen verspreid over 2 aparte gebouwen, die ondergronds verbonden zijn met een -1 verdieping, waar zich 76 fietsenstallingen, 25 bergingen en 46 parkeerplaatsen bevinden, allen makkelijk toegankelijk via de inrit langs de Kerkstraat.


Dankzij hun ligging en hun praktische en functionele indeling zijn de standaard appartementen van MARTINUS ook op de huurmarkt zeer gewild. MARTINUS, met de grootste voortuin van Asse, is daarom niet alleen een zeer fijne woonst, maar ook een ideale investering.


Als erkend BEN-specialist bouwt CoGiVa steeds bijna energieneutrale woningen. Ook MARTINUS wordt gebouwd aan de energienorm van de toekomst. De appartementen voldoen allemaal aan de voorwaarden van een bijna energieneutrale (BEN-30) woning, waardoor u gedurende 5 jaar een 50% vermindering van onroerende voorheffing heeft en bij verschillende banken een gunstig BEN-krediet kan aanvragen.

Een BEN-woning biedt een hoger comfort door minder warmteverlies, een zeer lage energiefactuur, een beperkte afhankelijkheid van fossiele brandstoffen, een hoge geluidsisolatie, en een betere waardevastheid omdat uw appartement nu reeds voldoet aan de toekomstige strengere energienormen. 


Voor extra visuals, een videocall of een persoonlijke afspraak, contacteer CBI IMMO via 02 / 267 60 75, email via lynn@cbi-immo.be of kurt@cbi-immo.be

Evolutie