Eigentijds woonproject "Residentie Madeleine" gelegen in de dorpskern van Wolvertem (Meise)
Merchtemsesteenweg 26, 1861 Meise Wolvertem
CBI IMMO Strombeek
02 267 60 75
strombeek@cbi-immo.be

Uitgebreide uitleg

Voel je thuis in "Residentie Madeleine"! Wolvertem (Meise) is een toplocatie voor wie houdt van het bruisende stadsleven maar ook graag de rust van het platteland opzoekt. Dit dorp is gelegen in de Groene Rand van Brussel en beschikt op wandel- en fietsafstand over lokale handelaars, supermarkten, scholen, openbaar vervoer, goede invalswegen, ... 

Het woonproject bestaat uit 6 kleine gebouwen met in totaal 32 wooneenheden en een ondergrondse parking met autostaanplaatsen, fietsenstalling en bergingen. De hedendaagse architectuur van het project wordt door zijn doordacht materiaal gebruik subtiel geïntegreerd in de oude dorpskern. Door het gebruik van milieuvriendelijke bouwtechnieken (groendak, E-peil <30, ...) wordt de ecologische impact beperkt. 

De appartementen zijn zo ontworpen dat de bewoners kunnen genieten van een optimaal wooncomfort. Dit onder meer dankzij de grote ramen in de leefruimtes, prachtig zicht op de binnentuin, praktische indeling en de afwerking met duurzame kwaliteitsmaterialen. 

In "Residentie Madeleine" bevinden zich zowel 1 slaapkamer, als 2 en 3 slaapkamer appartementen. Kortom, een goede investering voor eigen bewoning of verhuring door de ligging, vlotte bereikbaarheid en afwerking die een duurzame meerwaarde garanderen op lange termijn!

Oplevering van de appartementen is voorzien 2021/Q4. https://www.cbi-immo.be/nl/nieuwbouw/madeleine.html

Voor meer informatie of een afspraak op kantoor over dit project, contacteer CBI IMMO 02/267.60.75 of kurt@cbi-immo.be / lynn@cbi-immo.be

Overzicht

Evolutie