HET KASTEEL - een leuk BEN- project op een topligging te Wolvertem (Meise)
Stationsstraat 27-29, 1861 Meise Wolvertem
CBI IMMO Strombeek
02 267 60 75
strombeek@cbi-immo.be

Uitgebreide uitleg

ER KAN NU OOK EEN MODELAPPARTEMENT BEZICHTIGD WORDEN - op afspraak.

In residentie HET KASTEEL komen er leuke 18 appartementen. Twee ervan (units 0.1 en 0.2) kunnen eventueel ook als commercieel handelsgelijkvloers in casco uitvoering gekocht worden. 

Benieuwd naar dit project ? Bekijk dan zeker de volgende drone video dat u helemaal zal overtuigen : https://vimeo.com/306769208

De architectuur is hedendaags en duurzaam. Er is ook ruimte voorzien voor een fraaie tuin met fietsenstalling en een ondergrondse parkeergarage met 28 plaatsen en 18 privébergingen. Residentie HET KASTEEL is ideaal voor jong en oud. Ook voor investeerders is deze nieuwe residentie aantrekkelijk naar rendement, mede door de energiezuinigheid met daaraan gekoppeld lagere energiefacturen. BEN (Bijna-Energie-Neutraal) gebouwen zijn aantrekkelijk op de verhuurmarkt, bieden naar herverkoop een betere meerwaarde en geven u bovendien een vrijstelling van onroerende voorheffing van 50% gedurende 5 jaar.

Het project bestaat uit één bouwvolume, hedendaags en tijdloos qua architectuur. Alle appartementen hebben tuin of terras, volledig op het zuiden gericht. Er is een mooie mix van kleinere en grotere appartementen, elk met een eigen karakter, veel lichtinval en een privatieve buitenruimte. De gevels hebben een tijdloze, sobere en minimalistische uitstraling met weloverwogen raamopeningen voor optimale licht-en ruimtebeleving. De gevels met baksteen in combinatie met enkele houtaccenten geven het gebouw alvast een warme uitstraling.

Mooie standaardafwerking, kwaliteitsvol lastenboek. Start der werken 2019/Jan, oplevering voorzien 2020/Q4.

Voor meer informatie, contacteer 02/2676075 of kurt@cbi-immo.be / lynn@cbi-immo.be

Evolutie