Beethovenstraat 19, 1800 Vilvoorde
CBI IMMO Vilvoorde
02 253 13 83
vilvoorde@cbi-immo.be

Uitgebreide uitleg

OVER DIT PROJECT EN ZIJN EVENTUELE SPECIALE PROMOTIES KAN U MEER INFO BEKOMEN TIJDENS ONZE CBI IMMO NIEUWBOUWZONDAG OP ZONDAG 25 OKTOBER 2020 – GEWOON LANGS KOMEN OP ONS KANTOOR TE VILVOORDE TUSSEN 14:00u EN 16:00u (Hendrik I-lei 5). MEER INFO VIA www.cbi-immo.be/nbz

Na Arma, Gladio en Pallium volgt nu residentie Galeati, de vierde fase van project Hendrik I. 

Op zoek naar een knus eenslaapkamer appartement, of liever een ruime penthouse? Residentie Galeati biedt keuze tussen zes BEN appartementen met één, twee of drie slaapkamers. Op de zuidwestelijk georiënteerde terrassen kan u heerlijk genieten van de middag- en avondzon én van het zicht op de parkzone. 

Net als haar voorgangers is residentie Galeati gelegen in een residentiële wijk, op wandel- of fietsafstand van het centrum van Vilvoorde, de winkels, het station, etc. Ook met de wagen sta je op 1, 2, 3 in Mechelen, Antwerpen, Brussel, Leuven.

De werken starten binnenkort. Alle appartementen worden voorzien van kwalitatieve materialen en afwerking. Wie er snel bij is en liever eigen accenten wenst toe te voegen, kan terecht bij de klantenbegeleiding en leveranciers voor advies en het vastleggen van keuzes.

Kortom, een ideaal woonproject voor eigen bewoning of voor investeerders.

Contacteer ons vandaag nog voor meer informatie of om een afspraak vast te leggen! 02/253.13.83 - vilvoorde@cbi-immo.be
Of spring gerust eens binnen: Hendrik I-lei 5, 1800 Vilvoorde (kantoor gelegen op +-800m van het project).

Overzicht

 
verkocht
I0a
59m²
Verdieping 0
 
verkocht
I0c
77m²
Verdieping 0
 
verkocht
I1a
116m²
Verdieping 1
 
verkocht
I1b
79m²
Verdieping 1

Evolutie

Plannen / Lastenboek