Woonproject DORPSERF, 12 hedendaagse eengezinswoningen in hartje Humbeek (Grimbergen)
Dorpsstraat 63, 1851 Grimbergen Humbeek
CBI IMMO Strombeek
02 267 60 75
strombeek@cbi-immo.be

Uitgebreide uitleg

BIJNA 50% VERKOCHT !

Het woonproject DORPSERF, het beste van twee werelden. In de dorpskern van het gemoedelijke Humbeek liggen 12 aangename ééngezinswoningen. Hier wordt rust gegarandeerd, want de woningen bevinden zich in een rustige verkaveling, grenzend aan tuinen en weiland. Tegelijk woont u dichtbij alle belangrijke invalswegen naar Brussel, Antwerpen en Mechelen en het openbaar vervoer naar omliggende gemeentes. Oplevering voorzien voor herfst 2018!

De vier gebouwen van het Dorpserf, bestaande uit 12 woningen (2 gevel en 3 gevel), zijn geïnspireerd op langgevelhoeves. Voor de buitengevel kozen de ontwerpers een lichte, natuurlijke kleur die ook in het dak terugkomt (combinatie hout en moderne gevelsteen). De woningen beschikken over alle ruimte en comfort, en voor elk gezin is er een eigen parkeerplaats (staanplaats - carport of inpandige garage) en eigen privé tuin. Kortom, hier is het altijd fijn thuiskomen!

Wenst u meer informatie over dit woonproject of een afspraak bij ons op kantoor? Contacteer CBI IMMO 02/267.60.75 of lynn@cbi-immo.be / olivia@cbi-immo.be

 

Overzicht

 
verkocht
Woning 2 Gebouw A DORPSERF
120m²
Verdieping
 
verkocht
Woning 3 Gebouw A DORPSERF
120m²
Verdieping
 
verkocht
Woning 6 Gebouw B DORPSERF
130m²
Verdieping
 
verkocht
Woning 7 Gebouw C DORPSERF
130m²
Verdieping
 
verkocht
Woning 9 Gebouw C DORPSERF
130m²
Verdieping
 
verkocht
Woning 10 Gebouw D DORPSERF
130m²
Verdieping
 
verkocht
Woning 12 Gebouw D DORPSERF
130m²
Verdieping

Evolutie

Plannen / Lastenboek