Residentie Magnolia gelegen in uniek woonproject Ananda in een aangelegd privé park
Ankerstraat 39, 1120 Neder-Over-Heembeek
CBI IMMO Vilvoorde
02 253 13 83
vilvoorde@cbi-immo.be

Uitgebreide uitleg

Afspraak via het online reserveringssysteem : https://www.cbi-immo.be/nl/bezoek.html?id=4965218

Project Ananda heeft voor u een ideale leefomgeving gecreëerd bestaande uit 3 eigentijdse residenties, helemaal afgestemd op uw behoeften, in een aangelegd privépark vlak bij alle faciliteiten en slechts 5 km van hartje Brussel. Uw nieuwe thuis is opgetrokken met de nieuwste bouwtechnieken en voorzien van de beste energieprestaties en een superieure akoestiek. De bewoners genieten dus van een prachtig uitzicht op de vijver en het groen.

De zuidelijke rand van de gemeente Neder-over-Heembeek, waar Ananda ligt, loopt langs het kanaal en vormt de grens met de gemeenten Schaarbeek, Evere en Laken. De Brusselse Grote Markt ligt op slechts 5 kilometer, De Ring en A12 bevinden zich op 5 minuten rijden. Het vlakbijgelegen Docks Bruxsel biedt tientallen winkels en restaurants. De Brussel Royal Yacht Club is dan weer de thuis van een bekende vaarschool. 

Residentie MAGNOLIA, de laatste fase in dit project, bestaat uit 47 appartementen met één, twee of drie slaapkamers en 2 commerciële ruimtes. Dankzij de ligging genieten de verschillende types appartementen van residenties Magnolia van het vele daglicht dat binnenvalt. De grote ramen nodigen uit om te genieten van de terrassen.

U kunt de afwerking van de vloeren, keukentoestellen, sanitair, deuren, … zelf kiezen bij onze geselecteerde partners. Zo is uw appartement volledig afgestemd op uw behoeften en smaak.

Naast de residentie bevindt zich een grote fietsenstalling en op de ondergrondse verdieping (bereikbaar met lift) bevindt zich de parkingzone met autostaanplaatsen en kelderbergingen. De graafwerken voor dit project zijn reeds begonnen 

Interesse? Contacteer ons voor meer informatie en / of een afspraak op ons kantoor of in ons werfkantoor ter plaatse: CBI IMMO Vilvoorde 02/253.13.83 of per mail naar vilvoorde@cbi-immo.be 

Afspraak? Reserveer snel via https://www.cbi-immo.be/nl/bezoek.html?id=4965218

Overzicht

Gelijkvloers

Verdieping 1

Verdieping 2

Verdieping 3

Verdieping 4

Verdieping 5

Verdieping 6

Verdieping 7

Evolutie