25% verkocht! ANANDA: uniek woonproject in een aangelegd privé park - start werken binnenkort!
Ankerstraat 39, 1120 Neder-Over-Heembeek
CBI IMMO Strombeek
02 267 60 75
strombeek@cbi-immo.be

Uitgebreide uitleg

Start werken in september 2021! Project Ananda heeft voor u een ideale leefomgeving gecreëerd bestaande uit 3 eigentijdse residenties, helemaal afgestemd op uw behoeften, in een aangelegd privépark vlak bij alle faciliteiten en slechts 5 km van hartje Brussel. Uw nieuwe thuis is opgetrokken met de nieuwste bouwtechnieken en voorzien van de beste energieprestaties en een superieure akoestiek. De bewoners genieten dus van een prachtig uitzicht op de vijver en het groen.

De zuidelijke rand van de gemeente Neder-over-Heembeek, waar Ananda ligt, loopt langs het kanaal en vormt de grens met de gemeenten Schaarbeek, Evere en Laken. De Brusselse Grote Markt ligt op slechts 5 kilometer, De Ring en A12 bevinden zich op 5 minuten rijden. Het vlakbijgelegen Docks Bruxsel biedt tientallen winkels en restaurants. De Brussel Royal Yacht Club is dan weer de thuis van een bekende vaarschool. 

Residentie ARALIA bestaat uit 52 appartementen met één, twee of drie slaapkamers. Dankzij de ligging genieten de verschillende types appartementen van residenties Aralia van het vele daglicht dat binnenvalt. De grote ramen nodigen uit om te genieten van de terrassen.
De appartementen op het gelijkvloers hebben een privétuin met uitzicht op de vijver.

U kunt de afwerking van de vloeren, keukentoestellen, sanitair, deuren, … zelf kiezen bij onze geselecteerde partners. Zo is uw appartement volledig afgestemd op uw behoeften en smaak.

Naast de residentie bevindt zich een grote fietsenstalling en op de ondergrondse verdieping (bereikbaar met lift) bevindt zich de parkingzone met autostaanplaatsen en kelderbergingen.

Interesse? Contacteer ons voor meer informatie en / of een afspraak op ons kantoor of in ons werfkantoor ter plaatse: CBI IMMO Strombeek 02/267.60.75 of caroline@cbi-immo.be

Overzicht

Gelijkvloers

 
verkocht
Appartement 02.00.03
2   -   87m²
Verdieping 0
 
verkocht
Appartement 02.00.04
1   -   69m²
Verdieping 0
 
verkocht
Appartement 02.00.05
1   -   68m²
Verdieping 0
 
verkocht
Appartement 02.00.06
2   -   84m²
Verdieping 0
 
verkocht
Appartement 02.00.07
1   -   69m²
Verdieping 0

Verdieping 1

Verdieping 2

Verdieping 3

Verdieping 4

Evolutie