Vacatures
Follow us on
FR | EN
 
 

De slagzin voor ons nieuwe kantoor te Grimbergen, ‘living for people’, mag u wel heel letterlijk nemen. Wij heten u van harte welkom in de living van CBI IMMO. Stap binnen, neem plaats in onze zachte zetel en voel u thuis.

In het gezellige huiskamergevoel van ons nieuwe kantoor nemen wij – zoals altijd – de tijd om uitgebreid naar u te luisteren. We bespreken uw wensen en verwachtingen, en overlopen samen met u het optimale resultaat in een ontspannen sfeer. U verlaat onze living met een helder hoofd en een gerust hart.

Dit concept is de belichaming van alles waar CBI IMMO al meer dan 45 jaar voor staat: een persoonlijke aanpak, warmte en positiviteit, en een welgemeende opzet. De klant was, is en zal altijd onze prioriteit blijven.

 
 

Die instelling garanderen we dan ook over de hele lijn: na een intake gesprek volgen we uw dossier van dichtbij met u op, en ontlasten we u volledig van alle administratieve en praktische zorgen. De verkoop of verhuur van uw pand wordt door ons van A tot Z in goede banen geleid, waar nodig samen met uw notaris. We houden u op de hoogte en staan u op het juiste moment bij met gericht advies zodat uw dossier steeds de beste slaagkans heeft.

Daarbij maken we gebruik van de toegevoegde waarde die alle moderne kanalen en technieken met zich meebrengen, al zal mensentaal voor ons altijd blijven primeren. Geen voorgekauwde, digitale rapportjes, wel een openhartig gesprek - indien gewenst op de hierboven vermelde zachte zetel.

Maak nu een afspraak voor een eerste kennismaking, of kom gewoon eens het fantastische interieur van onze living bewonderen. U kan contact met ons opnemen via ingrid.goffaux@cbi-immo.be en/of frank@cbi-immo.be. Tot snel, in onze living?