Vacatures
Follow us on
FR | EN
 

CBI-IMMO Diensten

Vrijblijvende schatting van de marktwaarde van uw eigendom

Hiervoor komt één van onze experts altijd ter plaatse. De schatting wordt gebaseerd op een vergelijkende studie en een eigen waardebepaling op basis van onze jarenlange kennis en ervaring.

Vele directe criteria worden bij de waardebepaling betrokken : de ligging, vorm van het terrein, bewoonbare oppervlakte, materiaalkeuze, algemene staat van het gebouw, de afwerking rekening houdend met de vetusteit (slijtage), eventuele uit te voeren werken, eventuele uitbreidingsmogelijkheden (het potentieel), energiekosten (EPC waarde), nabijheid van scholen/winkels/openbaar vervoer/autosnelwegen, lasten van mede-eigendom voor o.a. appartementen, etc.

Bovendien wordt er ook een vergelijking gemaakt met concrete referentiepunten uit de CBI IMMO database of uit concurrerende panden die op het tijdstip van schatting te koop aangeboden worden via verschillende media.

Op basis van dit alles bepaalt CBI IMMO een realistische vork van verkoopwaarden in de huidige marktomstandigheden en doen wij een aanbeveling van vraagprijs voor lancering en van verkoopstrategie.

Cruciaal in de schattingsfilosofie van CBI IMMO is de term “realisme”. Wij wensen onze eigenaars nl. een realistisch beeld te geven van een normaal te verwachten verkoopprijs. Het is te gemakkelijk om u te doen dromen van een te hoge vraagprijs en zo uw opdracht tot bemiddeling te bekomen, maar achteraf heeft niemand baat bij een verkoopstrategie waarbij een te hoge lanceringsprijs gebruikt werd, waardoor uw pand “verbrand” raakt in de markt.

Wenst u dus een volledig vrijblijvende en realistische waardebepaling van uw onroerend goed, contacteer ons zo snel mogelijk!

 

Bemiddeling bij verhuur en verkoop

CBI IMMO is al meer dan 45 jaar uw partner bij de verhuur of verkoop van uw eigendom.

Wij proberen u zoveel mogelijk te ‘ontzorgen’. Daarom stellen wij een volledig dossier samen met daarin alle documenten en attesten die u nodig hebt. Daarbuiten geven we waardevolle tips over het presenteren van uw eigendom en beschikken we over een uitgebreid gamma aan promotiekanalen. Kortom, wij begeleiden u persoonlijk van A tot Z.


Wilt u graag meer weten over de verkoop van uw eigendom?
Klik dan hier om meer te weten te komen en om een afspraak te maken voor een schatting.
 

Nieuwbouw

Nieuwbouw aankopen (al dan niet op plan) is omwille van verschillende redenen, dikwijls terecht, voor vele kopers een “ander beestje”. Niet alleen is er een volledig andere regelgeving van toepassing (Wet Breyne), maar ook de prijzen en de term “exclusief kosten”, die steevast gebruikt wordt bij nieuwbouw, zijn voor de meeste mensen moeilijker te vatten. In geval van aankopen op plan, doen voldoende horrorverhalen de ronde over allerlei onaangename verrassingen, soms in esthetiek of afwerking, maar ook op vlak van kost op het einde van de rit.

CBI IMMO maakt u echter vakkundig wegwijs in de bijzonderheden van het aankopen van een nieuwbouw-woning of -appartement en staat u bij met duidelijk advies en een volledige simulatie van het totale kostenplaatje. Transparantie, duidelijkheid en volledigheid van informatie zijn daarbij ons devies.

U hoeft dus niet langer bang te zijn om te kopen op plan, met CBI IMMO bent u in goede handen en kan u profiteren van de vele voordelen die nieuwbouw uiteindelijk biedt.

> Onze nieuwbouwprojecten

 

Bedrijfsvastgoed

CBI IMMO heeft een jarenlange ervaring in het verkopen en verhuren van handelsruimtes, opslagplaatsen en kantoren. Via ons uitgebreid netwerk onderhouden wij zeer goede contacten met de plaatselijke vrij beroepers en ondernemers. Sinds de oprichting in 1975 is CBI IMMO reeds aanwezig in het bedrijfsvastgoed via de oprichting van o.a. IFG showrooms.

Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek en voorstelling van ons dienstenpakket.

 

Andere diensten via gespecialiseerde partners

Een goede en betrouwbare vastgoedmakelaar moet zijn kernactiviteiten constant onderhouden en up-to-date blijven met de immer veranderende en complexer wordende regels in de verschillende regio’s. “Core Business” is voor een vastgoedmakelaar geen lege term, het is net van cruciaal belang om als makelaars te erkennen dat we niet alles even goed kunnen doen.

Daarom heeft CBI IMMO voor een aantal kennisvelden, die onlosmakelijk met vastgoed en immobiliën-transacties verweven zijn, samenwerkingsverbanden afgesloten met experts ter zake.

Bvb. op het vlak van financiering van aankopen, staan onze partners u waar nodig te woord en breiden zij het dienstenpakket van CBI IMMO de facto uit tot een volledig pakket, dat de volledige vastgoed-cyclus afdekt, van aankoop en financiering, tot wederverkoop.