Arena: 9 zonnige appartementen in parkresidentie
Beethovenstraat , 1800 Vilvoorde
€ 258.875
CBI IMMO Vilvoorde
02 253 13 83
vilvoorde@cbi-immo.be

Bent u op zoek naar een investering?

Dit is een geschikt pand!

Deze module wordt u aangeboden door Investr

Uitgebreide uitleg

Net als haar voorgangers is Arena een zeer aangename, zonovergoten, kwalitatief en duurzaam afgewerkte residentie, gelegen te midden van de parkzone van het appartementencomplex Hendrik I hetwelk zich bevindt in een residentiële wijk op wandelafstand van centrum Vilvoorde met zeer vlotte verbinding naar uitvalswegen, openbaar vervoer en faciliteiten.
Arena is de vijfde en laatste fase van het project en bestaat uit negen appartementen van verschillende types - u vindt er zeker wat u zoekt! Alle appartementen hebben minstens een zonnig terras, de meeste zuidwest gericht met zicht op het park. Er zijn ondergrondse parkeerplaatsen beschikbaar in het gebouw langs de Beethovenstraat. Ook een gemeenschappelijke fietsenstalling is voorzien.
De werken zijn gestart! Alle nog beschikbare units worden BEN appartementen (50% korting op uw onroerende voorheffing de eerste vijf jaar)!
Ons kantoor is gelegen op 700m van het project: contacteer ons nu voor een afspraak ter plaatse of op kantoor. Wees er snel bij voor uw ideale unit verkocht is!

Algemeen, Ligging & Terrein

Type/Categorie
gelijkvloerse verdieping
Verdieping
0
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Bruto bewoonbare oppervlakte
101 m2
Tuin
Neen
Terras
Ja

Financieel, Energie & Juridisch

Financieel
Waarde constructie - waarde
232454
Waarde terrein - waarde
26421
Minimum verhuurprijs - bedrag
800

Documenten & Plannen