Prachtig nieuwbouw appartement met drie slaapkamers en tuin in gebouw D van Residentie KASTOR
1850 Grimbergen
€ 293.900
CBI IMMO Strombeek
02 267 60 75
strombeek@cbi-immo.be

Uitgebreide uitleg

Kom op adem in je eigen parktuin in Strombeek-Bever!

START DER WERKEN FEBRUARI 2019 - Kastor is het nieuwste woonproject in Strombeek-Bever en bestaat uit een divers aanbod van appartementen, penthouses en maisonettes met 1, 2 en 3 slaapkamers. Allen gebouwd volgens de laatste woonprincipes: aantrekkelijk, ruim, comfortabel en energiezuinig. Maar vooral met uitzonderlijk veel buitenruimte. Daar zorgen de grote terrassen voor en de private parktuin waar je appartement op uitkijkt.

De afwerking van je nieuwe stek bepaal je trouwens helemaal zelf. Een ruime keuze van kwaliteitsvolle afwerkingsmaterialen zijn standaard voorzien in het lastenboek! Kastor ligt op een steenworp van het centrum van Strombeek-Bever. Een centrum dat voorziet in tal van faciliteiten en winkels die het dagelijks leven
 makkelijk maken. En dankzij de nabijheid van de Brusselse Ring en de A12 verplaats je je gemakkelijk naar verder gelegen oorden. Wist je trouwens dat pendelen in de nabije toekomst nog vlotter zal kunnen? Het Brabantnet brengt twee tramlijnen naar Grimbergen. De sneltram vanuit Willebroek zorgt voor een vlotte aansluiting met Brussel-Noord. De ringtram volgt de Brusselse Ring richting Vilvoorde Station en Brussels Airport. De noordrand en het centrum van Brussel worden zo snel en vlot bereikbaar met het openbaar vervoer. Die centrale ligging, gecombineerd met het groene karakter van het project, maken van Kastor een echte buitenkans!

Meer informatie? Contacteer CBI IMMO 02/267 60 75 of olivia@cbi-immo.be

Algemeen, Ligging & Terrein

Type/Categorie
appartement
Staat
nieuwbouw project
Verdieping
0
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
Bruto bewoonbare oppervlakte
117.6 m2
Tuin
Ja
Terras
Ja
Parking
Ja
Pand of grond beschikbaar vanaf
bij oplevering

Binnen- & Buitenkant

Uitrusting
Keuken - type
geïnstalleerd
Gebouw & parking
Bouwjaar
2019