Stationsstraat 27-29, 1861 Meise Wolvertem
€ 307.900
CBI IMMO Strombeek
02 267 60 75
strombeek@cbi-immo.be

Uitgebreide uitleg

In residentie HET KASTEEL komen er 18 leuke appartementen. Twee ervan (units 0.1 en 0.2) kunnen eventueel ook als commercieel handelsgelijkvloers in casco uitvoering gekocht worden. 

Benieuwd naar dit project ? Bekijk dan zeker de volgende drone video dat u helemaal zal overtuigen : https://vimeo.com/306769208

De architectuur is hedendaags en duurzaam. Er is ook ruimte voorzien voor een fraaie tuin met fietsenstalling en een ondergrondse parkeergarage met 28 plaatsen en 18 privébergingen. Residentie HET KASTEEL is ideaal voor jong en oud. Ook voor investeerders is deze nieuwe residentie aantrekkelijk naar rendement, mede door de energiezuinigheid met daaraan gekoppeld lagere energiefacturen. BEN (Bijna-Energie-Neutraal) gebouwen zijn aantrekkelijk op de verhuurmarkt, bieden naar herverkoop een betere meerwaarde en geven u bovendien een vrijstelling van onroerende voorheffing van 50% gedurende 5 jaar.

Het project bestaat uit één bouwvolume, hedendaags en tijdloos qua architectuur. Alle appartementen hebben tuin of terras, volledig op het zuiden gericht. Er is een mooie mix van kleinere en grotere appartementen, elk met een eigen karakter, veel lichtinval en een privatieve buitenruimte. De gevels hebben een tijdloze, sobere en minimalistische uitstraling met weloverwogen raamopeningen voor optimale licht-en ruimtebeleving. De gevels met baksteen in combinatie met enkele houtaccenten geven het gebouw alvast een warme uitstraling.

Mooie standaardafwerking, kwaliteitsvol lastenboek. Start der werken 2019, oplevering voorzien 2021/Q2.

Voor meer informatie, contacteer 02/2676075 of kurt@cbi-immo.be / lynn@cbi-immo.be

Algemeen, Ligging & Terrein

Type/Categorie
appartement
Staat
te bouwen
Verdieping
2
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Bruto bewoonbare oppervlakte
104 m2
Terras
Ja
Pand of grond beschikbaar vanaf
bij oplevering

Buiten- & Binnenkant

Oppervlakte terras 1
11 m2

Financieel, Stedenbouw & Documenten

Onder BTW stelsel
Ja
Lastenboek / Cahier de charges / List of Specifications
Grondplan / Plan / Floorplan