Residentie "Guillaume Henriëtte" centrum Wolvertem
Hoogstraat , 1861 Meise Wolvertem
€ 0
CBI IMMO Strombeek
02 267 60 75
strombeek@cbi-immo.be

Uitgebreide uitleg

REEDS 85% VERKOCHT !


Heel leuk, eigentijds nieuwbouwproject in het centrum van Wolvertem (Meise) met 18 appartementen (1-2-3 slaapkamers) en 1 commercieel gelijkvloers, ondergrondse garages en bergingen. Uitstekend wooncomfort aan betaalbare prijzen vanaf 199.000 €.

Het project bestaat uit twee bouwvolumes - Guillaume & Henriëtte - gescheiden door privatieve tuinen en een gemeenschappelijke zuidelijk geöriënteerde tuin. De volumes staan ondergronds met elkaar in verbinding door een ondergrondse parking met toegang tot beide gebouwen.

Door een geschrankte inplanting van de gebouwen genieten alle wooneenheden van het groen en de openheid van de buitenruimtes. Elk appartement heeft een eigen karakter met veel lichtinval en een privatieve buitenruimte.

De gevels hebben een tijdloze, sobere en minimalistische uitstraling met wel overwogen raamopeningen voor een optimale licht- en ruimtebeleving. De witte buitenbepleistering wordt gecombineerd met grote raamopeningen in donker aluminium met hoge energie-efficiëntie en accenten van afrormosia hout.

Voor meer informatie, contacteer ons CBI IMMO kantoor te Strombeek-Bever, 02/267.60.75 of ingrid.goffaux@cbi-immo.be

INTERESSE IN ONZE NIEUWSTE PANDEN & PROJECTEN : ga naar www.cbi-immo.be of www.immoscoop.be

Details

Type/Categorie
appartement
EPC - OLD score (kwh/m²)
0
EPC - OLD unieke code
0
EPC Energiescore (kwh/m²/j)
0
EPC unieke code
0
xy coordinaten y
4,3118573

Financiële aspecten & Documenten

Lastenboek
Verkoopsbrochure