Residentie ENSOR Wemmel is een schitterend residentieel gebouwengeheel aan de rand van Brussel bestaande uit 26 wooneenheden met 1, 2 of 3 kamers.
Albert I laan 48-50, 1780 Wemmel
CBI IMMO Strombeek
02 267 60 75
strombeek@cbi-immo.be

Uitgebreide uitleg

Residentie ENSOR Wemmel is een schitterend residentieel gebouwengeheel aan de rand van Brussel bestaande uit 26 wooneenheden met 1, 2 of 3 kamers. De residentie heeft de naam gekregen van James Sidney Edouard baron ENSOR, de grootste Belgische schilder uit de eerste helft van de twintigste eeuw. Hij wordt algemeen erkend als de belangrijkste vernieuwer van de moderne kunst in België.
De appartementen hebben ieder op zich mooie woonruimtes onder meer door de grote raampartijen, de ruime slaapkamers, de goed uitgeruste badkamers, en het aangename terras of tuin. Zorg is besteed aan een ideale indeling van de ruimte. Een super uitgeruste keuken met kwaliteitsvolle materialen, ruime badkamers en slaapkamers, en een uitstekende isolatie maakt van Residentie ENSOR een uitstekende keuze.

Een hoge graad van afwerking met duurzame materialen is het huismerk van Kraanvogel projecten. Met Kraanvogel projecten koopt U gegarandeerd risicovrij een mooie woning! Een aankoop in ENSOR THE RESIDENCE is eveneens een ideale belegging!

Op wandelstand van metrostation Boudewijn is Brussel dichtbij, en op 100 meter van een afrit van de ring van Brussel is een meer centrale ligging moeilijk te vinden. Maar toch in de groene rand dichtbij winkels, goede scholen en kinderopvang. Een investering met een bijzonder meerwaardepotentieel.

Meer informatie en/of een bezoek? Contacteer CBI IMMO 02/267 60 75 of frank@cbi-immo.be

Evolutie

Plannen / Lastenboek